Reklámgyártás

Nagyformátumú nyomdai gépparkunk lehetővé teszi, hogy a palánkokra szánt dekorációkat kifogástalan minőségben kinyomtassuk, majd védőlaminálással lássuk el.

Reklámfelület bérlés

Béreljen reklámfelületet az ország szinte bármely területén! Jelenítse meg cégét a forgalmas focipályák palánkjain! Használja ki mennyiségi és időszaki kedvezményeinket!

Palánkdekoráció telepítése

Palánkdekoráció telepítése az ország bármely területén! Képzett dekoratőr kollégáink már többezer reklám installációján túl vannak.

Grafikai munkálatok

Nem rendelkezik grafikával a reklámja megjelenítéséhez? Mi segítünk! Minden reklám hatékonysága nagyban függ az azon megjelenített üzenettől, ezáltal az igényes képi világot megjelenítő grafika megtervezése elengedhetetlen.

Telepítés ütemezése

Országszerte több mint 800 focipálya palánkdekorációjának telepítéséért és karbantartásáért felelünk. A megyéket általunk meghatározott zónákba osztottuk, az installációk ütemezését eszerint végezzük el.

Bemutatkozás

Reklámcégünk 2006-ban alapult, fő profilunk a nagyformátumú nyomtatás, illetve a dekorációs telepítési munkálatok elvégzése. Géppark-, és munkaerőállományunk, illetve tapasztalatunk növekedésével elmondható, hogy már több mint 10 éve cégünk gyártja, telepíti, illetve karbantartja
az országszerte több mint 800 pálya palánkdekorációit. Közel 10000 egyedi, illetve standard reklám kihelyezésén vagyunk túl, felépített rendszerünknek és fényképes dokumentációnknak köszönhetően minden munkánkról pontos információval rendelkezünk. Fontosnak tartjuk, hogy szolgáltatásunk ügyfélközpontú legyen, és hogy partnereink bizalommal kereshessenek fel minket egy újabb projekt során!

Miért válasszon minket?

0 +
Palánkdekorációval ellátott pálya
0 +
Legyártott és feltelepített reklám
0 +
Folyamatosan karbantartott palánkdekoráció
0 év
Nyomdai és dekoratőri tapasztalat

Kedves Látogatónk!

Szolgáltatásunk átmenetileg szünetel. Megértésüket köszönjük

Reklámfelület bérlés az ország bármely pontján