GY.I.K

Az országszerte több mint 800 műfüves, füves, illetve rekortán pályát körben palánkok határolják, az ezeken feltüntetett reklámot hívjuk palánkdekorációnak

Az általunk dekorált focipályák folyamatos igénybevétel alatt vannak. Közoktatási intézmények tanórákkal, sportegyesületek edzésekkel kapacitálják le a pályákat. Ezentúl a helyi üzemeltető segítségével pályabérlésre is van lehetőség, így lokálisan frekventált és sokat látogatott helyszínen tudunk hirdetési felületet ajánlani ügyfeleinknek. 

Nagyformátumú nyomdai gépparkunk segítségével könnyedén tudunk nyomtatni tekercses alapanyagra. Palánkdekoráció esetén minden esetben erőstapadású kültéri fóliát használunk, amelyet a további védelme érdekében, kültéri laminálófóliával látunk el.  

A palánkdekoráció rendelhető mérete minden esetben 220 (szélesség) x 100 cm (magasság).

Cégünk rendelkezésre áll grafikai szerkesztéssel és nyomdai előkészítéssel is. Amennyiben erre lenne igénye, az előre leegyeztetettek, illetve a rendelkezésre álló anyagok szerint árajánlatot küldünk, a gyártást pedig a kiküldött látványterv elfogadása után kezdjük meg.

Országszerte több mint 800 pálya áll rendelkezésre, ezekről a ,,Bérelhető reklámfelületek” menüponton belül tud tájékozódni.

Elsősorban azt szükséges kiválasztani, hogy mely pályá(ko)n szeretne hirdetni, illetve hogy milyen hosszú bérleti szerződésben gondolkozik. Ha ezek konkretizálódnak, akkor egyeztethetjük a grafikát, majd a nyomdai előkészítés után elvégezzük a nyomtatást. Ezután elvégezzük a nyomatnak a feldolgozását, majd dekoratőr kollégáink telepítik az Ön reklámját a kiválasztott hely(ek)re.

Magyarország Pest megyén kívüli területeit 4 zónára osztottuk, eszerint ütemezzük a palánkdekoráció telepítését. Budapesten és Pest megyében minden héten tudunk aktualizálni installációt. Bővebben a ,,Telepítés ütemezése” menüponton belül tud tájékozódni.

Lokálisan működő cégek figyelmébe szívesen ajánljuk az 1-től 9-ig, illetve a 10-től 19-ig terjedő bérleti lehetőségeket. Úgy gondoljuk, hogy ezek segítségével könnyen tudnak egy helységen, vagy akár egy régión belül szembetűnő reklámot megjeleníteni. Amennyiben erről többet szeretne megtudni, az ,,Árak” menüpont alatt tud tájékozódni.

Globálisan működő cégek figyelmébe szívesen ajánljuk a 20 palánk feletti bérleti lehetőségeket. Ezen belül már nagyobb mennyiségi kedvezményekkel tudunk szolgálni, illetve könnyen el lehet jutni az ország minden régiójába. Amennyiben erről többet szeretne megtudni, az ,,Árak” menüpont alatt tud tájékozódni.

Szezonális hirdetési igény esetén szívesen ajánljuk ügyfeleink figyelmébe a 3 vagy 6 hónapos palánkbérlési lehetőséget, amely segítségével könnyen tud koncentrálni egy nyári, egy téli, egy ünnepi, vagy például egy iskolakezdési időszakra. Amennyiben erről többet szeretne megtudni, az ,,Árak” menüpont alatt tud tájékozódni.

Hosszútávú hirdetési igény esetén szívesen ajánljuk ügyfeleink figyelmébe az 1 éves bérlési lehetőséget, amelynek lejárta után a bérleti időszak könnyen meghosszabbítható. Amennyiben erről többet szeretne megtudni, az ,,Árak” menüpont alatt tud tájékozódni.

Amennyiben a pálya használaton kívüli állapotban van, az üzemeltető zárva tartja. A futballpályán belül bekövetkező bármely káresemény esetén a helyreállítási kötelezettség, illetve a felelősség teljes mértékben kizárólag a helyi Önkormányzatot terheli. Természetesen készséggel rendelkezésre állunk a reklám javításában, de rongálás esetén nem tudunk garanciát érvényesíteni.

A focipályák egy része közoktatási intézményen belül helyezkedik el. Ennek megfelelően nem lehet olyan reklámot megjeleníteni, amely akár potenciálisan is alkalmas lehet a köznevelési intézmény működésének, tanítási rendjének zavarására, vagy amely alapján alkoholtartalmú ital reklámját a köznevelési intézményben működő sportpályán kellene elhelyezni (Reklámtv. 18. § (2) bek. d) pont) amely alapján olyan reklámot kellene közzétenni, amely nem felel meg a Reklámtv. rendelkezéseinek. Ezentúl a pályaépítési program szponzorálásából kifolyólag szektorkizárólagosság van érvényben, emiatt nem vagyunk jogosultak sportszer és sportruházati szektorba, energia szektorba, és bankszektorba hirdetési felületet értékesíteni.  

Kedves Látogatónk!

Szolgáltatásunk átmenetileg szünetel. Megértésüket köszönjük

Reklámfelület bérlés az ország bármely pontján